45 plussen

V. V. O. M. A. B.
 

KRMCBroem – Broem 

  


Nog niet zo lang geleden is vol enthousiasme "De KRMC Vredenburch ROUTE 45" opgericht door el presidente BIG CARLO alias de sigaar.  

Genoemd naar de onvergetelijke route door Nederland "Route 45" met de legendarische songtekst; "On route fourty Vijf, krijg ik de kriebels in mijn LIJF".   


De eerste ritten zijn intussen gereden, deze zijn door diegene die mee zijn geweest als super beoordeeld.  

Zo als vele motorrijders, willen ze natuurlijk iedere dag op de Bike zitten en meezingen met de klassiekers "Born to wild" en "Going to the run" maar helaas zijn er ook andere verplichtingen waaraan voldaan moet worden.  

En de gelukkigen hebben mazzel, en gaan een hele vakantie wijden, aan het rijden op de fiets, de pechvogels moeten dit zalig makende geluk missen. Zij zullen het moeten doen met af en toe ritje.  

Maar niet getreurd ook dit kan heel leuk zijn, er worden plannen gesmeed door He(lm)pie om voor de winterstop nog een ritje te maken, volgens deze motor held komt hij hier binnenkort op terug om de bovengenoemde route te gaan toeren.   


Op de website van de 45 plussen pagina KRMC staan een aantal foto van motoren welke bereden zijn door leden van de KRMC, zo is er een Suzuki 15OO Intruder te zien volgens Hepie een geweldige machine,  met een "pantoffel?" van rond de twintig centimeter. Deze machine rijdt  je probleemloos van hot naar her, mits er geen scherpe bochten in de route zitten want bij een scherpe bocht moet je twee keer steken alvorens je er door bent of omrijden via de snelweg.  

Zegt Helmpie  of misschien kan die niet zo goed met zo'n zware fiets overweg.  

Nee, dan is de Dauville wat anders, deze rijdt je met twee vingers in de neus van Alaska naar Tjirkstradeel, althans zo is mij verteld, want zoals  u weet ik fiets en dan niet verder dan het café van Arie.   

Er is ook een database waarin wordt bij gehouden hoeveel kilometers men heeft gereden of zich heeft laten rijden zoals OPA Bintje, hoewel ik begreep dat hij nu "De Koningin" genoemd wordt omdat hij zo lekker zwaait als hij achterop zit.   

Ik ben benieuwd naar de avonturen en rit verslagen van deze mannen en vrouwen en zal indien ik op de hoogte wordt gehouden, verslag doen op de 45 plussen site.  


Want u kent mijn hobby, zitten aan toog van de Bar van mijn vriend ARIE, een biertje en luisteren naar de verhalen van voetballers, skiërs en uiteraard motorrijders en dan op de fiets naar huis, rustig de pedalen ronddraaien en bedenken of er iets schrijven valt over de "Easy rijders"   


En ook al zijn jullie geboren om wild te zijn, doe het wel voorzichtig en denk aan mij,   


Oerend harde groeten van  

Xenophanes