45 plussen

V. V. O. M. A. B.
 

Motor nieuws en meer


Nieuw logo 

Dit weekend gaat de KRMC weer een tochtje maken we zijn benieuwd.

Het tochtje n aar Meddo was zeer geslaagd mooie route, prima hotel heerlijke BBQ en veel bier

we hebben ons zeker vermaakt, Richard mocht zich uitleven op het kampvuur alsof hij in de Ardennen zat, spannende taferelen onderweg, Vogelspring jr onderweg kwijt geraakt, maar ook wee snel terug gevonden. Dan zijn de huidige communicatie middelen wel erg handig en bijna de hele weg droog geweest op een flinke bui dicht bij huis na.

Er is de afgelopen weken flink gereden, dat houden we er in binnen kort de foto's en een gemaakt door filmpje door Vogelspin Jr.
2017 De afgelopen weken is er weer flink gereden door een rit naar Alkmaar, een ritje over de Hekendorpsedijk naar Oudewater. achter een te grote Ferrari, ritje duurde wel extra lang in de warmte. Binnenkort staat een weekend ritje op het programma. verhalen volgen later

2016 is er uiteraard ook gereden zij het niet zo veel

2015 hebben de mannen van de KRMC buiten de rit naar de Ardennen weer twee leuke ritten gereden over de dijken bij de lek en in de binnenlanden over Neerlans geweldige mooie weggetjes, ditmaal waren Dirk, Richard ,Tim,Michel en nieuwe motor aan winst Gary de bedwingers van Gods wegen.

Het is altijd moeilijk om een datum te  kiezen waarop iedereen de bike kan bestijgen houd de site in de gaten want dat we, als het weer goed is, weer gaan rijden staat als een paal boven water.


Hier wordt de Tom Tom even herstelt, laadde niet meer goed op maar dat bleek tijdens de laatste rit niet het enige obstakel, de tour de France gooide ook wat wielen in het eten. Kilometers omrijden, er was geen doorkomen aan, uiteindelijk de doorgang gevonden naar huis. Maar de regen dreigde al lange tijd te vallen, hier en daar iets harder gereden dan mocht. Maar bijna droog thuis alleen helaas vriend Gary mocht de volledige bui incasseren naar huis.


Hij is inmiddels weer droog duurde even maar resultaat was bevredigend.De laatste rit richting ons brabantseland.

Mannuh, was een leuke rit deze ochtend/middag. Er staan weer ruim 150 kmtjes op de teller. Bij afwezigheid van El Presidente Carlo hebben Helmpie en ik de twee aspirant-leden, Ronald Verroen en Mark Jeremiasse, officieel toegelaten tot de KRMC na een foutloze en keurige rit. Zij zullen voortaan door het leven gaan als

"The Orange Twins"

Hij was weer fijn!!

Vogelspin jrWaar leidt de tour ons deze komende zondag naar toe?

Via Den Haag door ons schone Westland om dan via Maassluis, alwaar de pont ons naar het pittoreske Rozenburg zal brengen, en Brielle langs het gereformeerde Zwartewaal te eindigen in Geervliet, om onze jongens van het tweede hartstochtelijk aan te moedigen tegen het onverzettelijke PFC in de nacompetitie. De terugreis zal te plaatste besproken en besloten worden.

We verzamelen op de Frans Halskade 215 om 9.45 uur. Ben je eerder, krijg je koffie.

Ride like the wind

Ja hoor afgelopen zondag was het weer zo ver. De motorclub had weer een ritje voor de boeg, eerst richting Geervliet om het 2e elftal bij te staan. Daarna besloten om via de Z-H eilanden terug te gaan richting huis.Helaas was Hepie verhinderd (Roy nog van harte)maar onze PRESIDENT BIG CARLO zijn charmante wederhelft MAMMA Angela met haar super snelle fiets,vergezelde ons op onze 2e toer tochtje. Dat we spoedig weer een nieuw lid kunnen verwelkomen lijkt mij duidelijk wat had DIRKJE het naar zijn zin lekker achterop en maar zwaaien.

Tot de volgende km.

Hans


En weg waren ze weer afgelopen zondag; de mannen van KRMC. Leider en oprichter Big Carlo moest helaas verstek laten gaan om mama Angela op deze zonnige ochtend te vertroetelen. 3 motoren met daarop 4 man gingen richting Oudewater (WAAR??? Oudewater!) waar het tweede elftal haar wekelijkse potje moest spelen. De eerst kilometers reed Vogelspin jr, met zijn charmante bijrijder Dirruk, voorop en veroorzaakte bijna een kop-staartbotsing met Vogelspin op zijn gloednieuwe machine. Dat vonden Hepie en zijn tomtom een mooi moment om de kop over te nemen en ons door regio Rijnmond, IJssellanden en Papenkop naar Unio 2 - Vredenburch 2 te leiden. Onder het genot van een koppie koffie en broodje bal van 5 ons zagen we het tweede helaas verliezen, jammer boyzzz... Om nog op tijd bij het eerste te kunnen zijn, kozen we op de terugweg voor de A12 en zat het gezellige ritje van zo'n 120 km er weer op.

Mannuh, zolang het mooie weer een beetje aanhoudt, proberen we nog zoveel mogelijk kmmtjes op de teller te krijgen, dus . wie oh wie plant er nog een ritje??

Goedemiddag mannen (en in het bijzonder de motormannen (en vrouw(en))),

Het mooie weer dient zich weer aan en onze geoliede harten doen onze aderen weerbarstig kloppen..... jawel het is tijd voor de tweede KRMC tour over Neerlans wegen.......Na het G- voetbal nu ook een motorclub (K.R.M.C.) geweldig. 
We zullen de gereden k.m. maar gelijk bij houden.

De rijders Gereden Km's 
Carlo v.d. Sman 340 
Michel v. Reijen 1253
Michel Vogelaar 1356
Hans Vogelaar 1253
Angela v.d. Sman 175
Orange twin Ronald 173
Orange twin Mark 173
Gier jr. 1188 
King"kees"of the road 793 
De Duo zitter 
Achterop gezeten km's Dirk v.d. Leden alias Queen Bintje 295 maar binnen kort zelf op de motor 
Dirk scheurt inmiddels op zijn eigen motor in de rondte en heeft een aantal van 1093 op de teller staan

Voor de volgende tour heb ik nog wel wat routes. 
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij Carlo S. of bij Michel V.

Met vriendelijke motor groeten

H.V.
De kilometers worden inmiddels niet meer bijgehouden het zijn er zoveel geworden, dat kan de site niet aan