45 plussen

V. V. O. M. A. B.
 

Ons 45 plussen - tal

Foto 's onder deze tekst 

De samenstelling is opnieuw gewijzigd, de ballotagecommissie heeft unaniem besloten 1 nieuw lid toe te laten tot de elite club der  45 plussen De huidige samenstelling is als volgt:

Dirk v/d Leeden alias Opa Bintje Bintje showt de nieuwste ski mode kleine dribbelaar, met een snijdende voorzet en te weinig lucht. Maar de trotse opa van twee kleinzoons, die hem inmiddels moeiteloos door de benen spelen.

Michel van Reijen alias Hepie, waar is The Whisky, staat bekend om zijn fameuze hak balletjes die vaak mislukken, hoewel deze wel wat beter zijn geworden, maar laten nog wel iets te wensen over,  niet de whisky deze is altijd goed. Is de hofleverancier van Whisky tijdens de wintersport. En werpt zich op als routeplanner voor motortochten.

Hans Vogelaar alias Vogelspin HIHIHIHI die knauff, eeuwige talent met ongekende kop kracht. Steelt vaak de show met zijn witte kickies. Ging als een hinde over het veld en van de pistes en is frequent bezoeker op zaterdag en zondag evenals vele 45 plussers om de wedstrijden van commentaar te voorzien.

Peter Steijn alias Tomba nog even een afdalinkje "De schrik van Tirol". oud eerste elftalspeler met tomeloze inzet om anderen het spelletje te leren. (Nee lul, je moet daar staan). Heeft iets met kromme ski stokken.

Ton Schreur alias De Gier er is geen ruimte meer, onze topscorer die zegt vroeger in het eerste  te hebben gespeeld. Echter niemand van de groep is echter oud genoeg om dit te bevestigen. Vreet je bord leeg voor je er erg in heb.

Frans Koch alias de Maori uitkijken!!!! Speler met de meeste lucht en weinig inzicht. Zijn voornaamste doel is de Vogelaren uit hun tent lokken en midden in hun gezicht uit te lachen. Wordt met regelmaat teruggepakt middels een "panna". Is tevens onze vaste keeper met de pingels.

Peter van Dam alias Doornroosje PFFFFFFF. Tempo bier drinken is oké, voetballen is oké. Heeft onlangs in de doucheruimte een demonstratie afdalen gegeven, dus skiën, zal ook wel oké zijn

Piet Wagemakers alias Piet Pijper P. de Boer Hoe maakt je een rookworst klaar ???? Beste vriend van Jan. Schopt je "met zijn vijfenzeventig jaar" lachend doormidden, maar stelt altijd voor de bal te gaan. Is tijdens de ski en Ardennen -dagen onze "hostess".

Michel Vogelaar alias Vogelspin jr., geef mij maar een biertje ik kan het hebben ben de jongste. Is op extreem vroege leeftijd (34) bij deze groep verzeild geraakt. Is naarstig op zoek naar zijn vorm die hij nooit meer vinden zal.

Cor Penders alias Is Er Nog Ruimte Nee, nu even niet. Maar beter bekend als Tom Tom, Knauff Penlight, het HardCorakel . De man van het geld. Sportieveling die tijdens de wintersport de wandel expedities leidt.

Willie Batenburg de beste zanger van Rotterdam Helaas niet meer in het rijk der levenden. Maar zijn onvergetelijke muziek zit voor altijd in onze cd-spelers.

Gerard van Keulen alias Sjekkie Gerard van Keulen alias Sjekkie waar is mijn pakje shag? Is niet meer onder ons Verbaasde ons met zijn muzikale stem, en het kennen van de volledige teksten van onze vriend William Batenbridge. HET ENIGE GERENOMMEERD ERE LID. Helaas is Gerard ons ontvallen maar hij blijft altijd bij ons. 

Richard Schreur alias de Gier jr. Net zo'n lulla als de Gier Sr. we zijn benieuwd nu hij meegaat, of van dam Überhaupt nog aan eten toekomt, zal de grote vraag zijn. Voetbalt met een enorme inzet en staat verbaal ook zijn mannetje .

Michel Grabijn alias de aangedouwde, niet te groot maar snel en fanatiek aan de bal en op de ski's ach daar hebben we het maar niet over is wel snel op een slee .

Aad Vellekoop _ Lange Aad Voetbalde mee wanneer nodig en als de knieën het toelieten, nog niet mee geweest op wintersport, maar wel met het Ardennen offensief als hij ten minste niet hoeft te biljarten. Graag geziene gast tijdens het kijken van wedstrijden en deze van deskundig commentaar te voorzien, niet weg te denken bij  de 45 plussen.

Theo van Oppen alias de Uber Snurker und Sprietzenbakker, voetbalt als een jonge god, bier drinken kan beter, daar wordt aangewerkt ,Theo in de juiste positie is zitten achter een koffie-bier in ieder geval zittend, fanatiek aan de bal, en zeer goed op de skiën, verbaasde vriend en vijand met zijn afdalingen.

Zoals u ziet komen er in de lijst aardig wat namen voor uit "oude Vredenburch -families".

U moet dus ook beslist niet denken "leuk", daar ga ik ook voetballen. Lid worden is namelijk niet zo eenvoudig en u zult door een heuse ballotage heen moeten eer u überhaupt mag meedoen. Daarentegen kunt u op donderdagavond altijd een biertje meedrinken aan de stamtafel.  Er moet dan uiteraard wel gelapt worden!!!


Veel plezier met de website, Namens 45+


MVJR. 


Klik op de foto voor een groter formaat als je het aandurft

Meer dan tien jaar geleden ging het bij een aantal “oudere Vredenburch knarren” weer kriebelen om tegen een balletje te schoppen. Er zat echter geen officieel elftal meer in voor de reguliere competitie. Negentig minuten was ook wel wat teveel van het goede. Gekozen werd om op donderdagavond (hoe kan het ook anders: de club-avond) een uurtje te trainen. Het idee was ook meer bedoeld om dat kleedkamer gevoel terug te krijgen met de daarbij behorende versnaperingen (lees: BIER).  

Zoals een vrienden team betaamt werd er dus ook wekelijks gelapt voor de nodige kratjes. Men wilde echter ook jaarlijks iets speciaals doen, dus ook hier moest wekelijks voor betaald gaan worden. Om alle financiële zaken op professionele wijze af te handelen werd Cor Penders aangetrokken om de functie van penningmeester te vervullen voor de 45 plussers.

Cor moest zich terug trekken als penningmeester wegens drukke werkzaamheden, maar gaat nog wel mee met de 45 plussers. Cor werd als centenbeheerder, inmiddels euro centen,  opgevolgd door Ton Schreur. alias de Gier wie zou een betere opvolger kunnen zijn dan een Gier.
De 45 plussen zijn weer terug van de inmiddels tiende reis naar Oostenrijk. U leest het goed: Grijs en al meer dan 10 jaar op de latten !!!  en de plannen voor een volgende trip liggen alweer klaar

In de loop der jaren is de samenstelling van de groep gewijzigd de een heeft geen zin de ander kan niet meer en helaas zijn er ons enkele mooie mannen ontvallen doch niet vergeten door ons. 
De huidige samenstelling is een mix van routine en eeuwig talent. U kunt op de pagina " over ons" meer over onze huidige samenstelling lezen. 

Niet iedereen voetbal meer wekelijks mee, maar de zin om mee te doen is ook een mooi pluspunt. Dit is alleen mogelijk voor oud leden. Wil je ook een balletje mee trappen dat kan als je tenminste door de ballotagecommissie komt.

Er wordt  door een aantal 45 plussen regelmatig motor gereden van hot naar her en weer terug.