45 plussen

V. V. O. M. A. B.
 

De 45 plussen in het nieuws en overig nieuws


RIJSWIJK - Ze zijn minimaal 45 jaar, spelen niet in het veteranenteam, doen ook niet mee aan een officiële competitie, maar vormen samen wel een hecht team. Het zogenaamde "45 ++++ team" van Vredenburch. Dat komt op zondag 7 januari, voorafgaande aan de wedstrijd van het eerste tegen de Oude Haagsche Glorie, om 12.00 uur in actie tegen een team van de jubileumcommissie van Vredenburch.

Nieuws

20-08-2014

Dirken in het nieuws

   Meer
Dirk van der Leeden is 47 jaar, begon in zijn jeugd te voetballen bij ODB, ging vervolgens naar Ornas en kwam daarna terecht bij Vredenburch, waar hij zowel voor de zaterdag- als de zondag tak uitkwam en voor de veteranen. 
Daarna stapte hij over naar het 45+ team. 


Frans Koch is 50 jaar en heeft vanaf zijn tiende tot aan zijn veertigste jaar altijd bij Vredenburch gevoetbald. Daarna werd hij jeugdleider en nam zitting in de jeugdcommissie voordat hij overstapte naar het 45+ team. 
Dirk: "Ik had geen zin meer in verplichtingen" en ben daarom overgestapt naar de "oude knarren".

We spelen meestal op de vrijdag- en zaterdagavonden. En daarbij vinden we de "derde helft" heel belangrijk. Frans: Ik had geen tijd meer voor de veteranen omdat ik ook andere verplichtingen had bij de club. Met ons 45+team trainen we elke donderdagavond en vaak stappen we allemaal op de racefiets en gaan lekker een stuk fietsen. Daarnaast ontwikkelt het team nog een aantal sociale activiteiten vertelt Dirk. We sparen en hebben een eigen penningmeester. Zo gaan we 8 maart aanstaande voor de vierde keer skiën  in het Oostenrijkse Gargelen in Tirol. De vrouwen mogen dan niet mee. Van onze veertien man gaan er twee langlaufen, drie gaan er wandelen en de rest staat op de ski. En na het skiën is er natuurlijk de après-ski. En Frans vult aan: Naast die reisjes komen we veel bij elkaar over de vloer en ieder jaar gaan we gezellig met de vrouwen een kerstborrel drinken bij café Het Nest aan de Van Vredenburchweg.
En beiden besluiten enthousiast: Laat de mensen maar eens op onze eigen website "www.45plussen.nl" kijken. Daar staat onze ontstaansgeschiedenis op.